Trött å ledsen

Usch, det blev visst ingen bra dag. Men man ska väl ha sånna dagar också.
Nu ligger jag i sängen med mitt mineralvatten vid mig, det är gott i alla fall!
Det visade sig att planerna för dagen gick isär, nu blev det en ensam söndag och ett tråkigt anti-klimax. Men det var kanske bra ändå, då kunde jag plugga, ja om jag hade gjort det! Jag somnade istället och vaknade runt 21… men jag är fortfarande väldigt trött, så jag somnar nog snart igen. Jag ska försöka hitta något att se på, så jag kan domna av hjärnan lite, för jag orkar inte tänka på nåt just nu.

God natt

One thought on “Trött å ledsen

  1. man måste tillåta sig att ha dåliga dagar så man kan uppskatta de bra ännu mer:D eller nåt. tänk på fredagen och lördagen och låt söndagen vara en parentes..

    nu, en ny vecka att se fram emot! pepp, pepp!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.