Varför gör jag det här?

Varför skriver jag så mycket?
Varför lägger jag så mycket tid på sånt här? (ok, inte så jättemycket, men det har blivit mycket på senaste tiden)
Varför gör jag inte “viktigare” saker?

Jag har funderat på det och jag kommer väl fram till att jag ibland behöver det.
Just nu får jag inte allt för mycket gjort av de “viktiga” sakerna, så det här blir ett sätt för mig att i alla fall vara aktiv. Att jag skriver vad jag känner och tänker är nästan underordnat och mindre viktigt, det är inte riktigt som en dagbok jag vill gå tillbaka till om flera år.

En annan anledning är att jag helt enkelt inte gillar att slänga ut min själ på t.ex facebook. Det betyder lite mer för mig att skriva här, oavsett om det bara är jag som läser eller om det skulle vara tusentals läsare.

Idag vaknade jag med kramper, det var trist, och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Men jag ska i alla fall göra klart min redovisning till engelskan, usch…

Nu blir det en kopp te i min fina lila bodummugg! (hade tagit bild om min kamera fungerade)

Jag önskar er alla en bättre dag än min 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.