Påsk!

Det har varit en bra påsk hittills! Jag har sovit som en gud, jag har bastat, jag har badat jacuzzi, jag har frotterat i alkohol (måttligt), sjungit snapsvisor, spelat tv-spel, gassat i solen, spelat kort, ätit god mat, ätit massa godis, äventyrat, berättat rövarhistorier, sjungit (på riktigt) och chillat. Men det är inte riktigt slut än. Woop! Det kommer mera, som det sjöngs en gång i tv4 (tror jag).

Små gester är fina och värdefulla, de gör mycket (ex. bilden) 🙂
Tänk vilken skillnad från dag till dag.
Emotionellt vrak som man är!

Nu måste jag borsta tänderna och sova!

Förresten, linnen är bäst!

One thought on “Påsk!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.