Planering planering planering!

På onsdag gäller det, då ska jag iväg och intervjua folk i Riddarhyttan och i skinnskatteberg.
För att få det att fungera har jag varit i kontakt med kanske 15 personer.
Just nu skulle jag vilja säga att jag har 80% planerat, de 20 sista procenten handlar om
det jag inte riktigt kan planera, t.ex. om jag träffar lokalbefolkning som är villiga att ställa upp på intervjuer och liknande. en del av procenten handlar också om att ta sig hem, eller snarare avsaknaden av plan för att ta sig hem!

Som det ser ut nu vill jag åka hem på söndag ifrån Skinnskatteberg, med att ta sig till Skinnskatteberg ifrån Riddarhyttan är lite klurigt under en helg och utan bil. Jag siktar på att få tag i en taxi, det blir nog bra, vad kan en  mils taxiresa kosta i en landsbygd?…

Det löser sig!

Här får ni några visdomsord istället!

Och så något annat i lika hög klass!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.