Själsbestulen

När jag skriver spills en liten bit av mig ut och små bitar av detta fastnar i texten som framkallas. När denna text försvinner, då försvinner en liten del av mig.

Detta är precis vad som hänt. Jag hade skrivit ner tre olika drömmar i min telefon samt två grova utkast till filmrecensioner. Av olika anledningar behövde jag fabriksåterställa min telefon, men vad som inte jag förvarnades om var att saker på mitt SD kort också skulle försvinna. Hade jag vetat detta så hade jag inte varit lika flink och snabb i fingrarna med återställningen! Nu är jag några spontana texter fattigare och det känns som att jag tappat några bitar av min själ, eller blivit bestulen på dem. I och för sig är inte drömmarna så viktiga, jag drömmer ganska likadant varje natt nu, så det gör inte så jättemycket att de är borta. Nästan samma sak kommer ändå tillbaka. Men det som är tråkigast är de inkompletta recensionerna, jag gillar att sitta och spontananteckna när jag ser film, denna gång hade jag skrivit ganska mycket! .. Sadface!

Hade det inte varit för att jag återigen hittat en liten annan bit av min själ så hade jag varit lite extra ledsen, men nu är jag istället lite extra glad! 😀 Jag återfann med hjälp av goda vänner mitt halsband!

Scenario:
“Ah din blomma ser ganska ledsen ut…”
“Ja, du har nog rätt”. Mumlandes ställer jag den på ett bättre ställe och vattnar den lite. Jag går tillbaka till ursprungsplatsen och ser att där ligger halsbandet, den hade legat under krukan! SMART VA?! 😀

2013-04-08 16.36.56

Puss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.