Bästa frukosten nånsin, nånsin

Gårdagens morgon och medföljande frukost var fantastisk.

Efter en hel dags festande, studsande, dansande, chillande, tokande, badande, glowstickande och ätande (utan alkohol i mitt system) så passade det fint att vakna till solsken med kalla vindar. Att sitta på en veranda då, mitt ute i ingenstans och äta ärtsoppa med te som dryck till var fantastiskt. Detta följdes av monsterdödande och associationskonversationer på svenska, tyska och engelska som spann iväg till alla universums hörn. För er som inte vet vad associationskonversationer är, misströsta ej, den officiella definitionen kommer snart publiceras officiellt.

Nu publiceras den officiellt.
En konversation som leder till en annan baserat på någonting som berättats i föregående konversation. Bäst effekt skapas genom att använda slutklämmen i avslutande mening, eller än bättre det sista ordet i föregående mening. För extrem effekt byter man också språk!

EX:
– Det står “lamps contain mercury, dispose properly” på din skärm.
– Tack, nu vet jag hur jag ska bli av med Merkurius, han är fett jobbig på söndagsmornarna”

Och nu till vad jag egentligen skulle berätta.

Idag är min frukost än bättre än den jag hade igår! (eller inte).
Bildbevis: Bästa frukosten 2013-08-05

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.