God is in the rain

You know that god is in the rain

How else can you explain

How it takes away the pain

The sunshine puts a smile on us all

Makes the love in us call

Makes us want to feel it all

#Ärliga2013

Sensory overload, jag kunde inte hålla tårar tillbaka när jag slogs av låten, rakt i ansiktet på min promenad. Jag var tvungen att andas, le, stanna, vifta med händerna (som om man är för varm eller som när en tjej ser en het kille). Jag gick sönder, på ett bra sätt. Det här var det bästa som kunde hända idag. Jag så sjukt pepp på Infecteds spelning om någon månad!

… jag sitter vid mitt skrivbord och stampar febrilt med min fot, jag skakar på huvudet som om det inte är sant. Jag är så glad!

❤ Musik ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.