Det är dags! (Snart)

Jag laddar (mentalt och mekaniskt). Jag tar min gamla Mp3-spelare och fyller den med vettiga saker. Tar min mobil och fyller den med Game of Thrones talböcker.
image

Igår testades min packning när jag körde fullt resemode till Uppsala. Det gick fint. Idag däremot, mindre än 24h ifrån flygning så ser det ut såhär:

20141006_152431

För att lugna magen lyssnar jag på hög musik. Det är lugnt. Idag har jag tagit det så lugnt.

Ska ut och ta en promenad så att jag hittar till flygbussen imorgon bitti. Det blir fint.

Vi får se om jag lyckas landa i Tokyo, Tyfoner och shit ska ju krångla till det. I värsta fall så blir jag rysk. Jag mellanlandar i Moskva och får väl döda tid där tills vindarna lagt sig. Klarar jag mig förbi Ryssland så är nästa steg att hitta till ett Mc Donalds på Shinjuku.

NO PROBLEMS. NARITA -> SHINJUKU, det står ju där. Att språket är en barriär och att Shinjuku är världens mest trafikerade tågstation per person och dag kan vi ju ignorera. Det kan inget annat än bli bra!

Exakt hur jag lyckas uppdatera ute i fält och hur jag får bilder till bloggen får vi se. Men jag hoppas på att kunna ha ett konstant flöde av uppdateringar med några dagars mellanrum i alla fall!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.