T-40min

image

image

Dagen började fint med två mackor och en dush. Efter det testade jag väskan och tyckte att den kändes lite för tung. Öppnade hela paketet med hänglås och allt och lyckades minimera lasten med hela en t-shirt. Sen bar det av! Regnet kallade och där stod jag utan skydd och blev blöt. Självklart lyckades jag ta fel flygbuss efter att ha hittat en station närmare mig. Men det löste sig, det var samma pris!

Nu står jag i kö till att boarda. All säkerhet gick väldigt smidigt, jag förväntar mig att denna boarding är den enklaste av alla jag kommer komma i kontakt med.

Väl på planet åker de japanska fraserna fram. Sen 4 h i Moskva… det blir intressant. Jag kanske blir ryss :p

Nästa uppdatering bör ske om 15h+ på Narita flygplats.

Tjo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.