Caféar

Jag kan ha gått in på ett matcafé och beställt en te. Det kan också vara så att jag inte gjorde mig förstådd. För nu sitter jag här, utan te. Antingen ska jag göra nåt mer eller så är dem bara väldigt långsamma… jag sitter ner i alla fall. Har gått tusen mil till olika minitempel som på kartan såg ut att vara närmare, så jag är ganska trött. Myggbett har jag också fått, nybörjarmisstag, jag glömde långärmat vid en av templena som var i ett litet parkområde.

Nu verkar nåt hända! Live in action ser jag nog en tekopp med te tillverkas.

image

Massa vinflaskor och maffiga bakverk omkring här, det kanske var därför jag inte blev förstådd direkt, de kanske inte är vana med folk som beställer varmt te 😀

Oavsett så är det trevligt att sitta ner och chilla lite.

Lite bilder på shrinsen slänger jag upp sen 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.