En lektion i Japanologi #2

image image

_DSC2506 _DSC2505 Dom gillar moomin! Man slår på tvn å där är en muminfilm dubbad till Japanska. Fantastiskt! Sen går man i en butik och ser muminkläder. Fantastiskt! Sen går man i ett shoppingcenter och där har dom ett mumincafé! Där kan man sitta med sina bästa vänner Mumin, Lilla My och de andra :D. Fantastiskt! image I japan köper man te (och andra drycker) image överallt, det finns till och med “varma” kylskåp så att man kan köpa varmt te på burk. Det finns en drös av olika balla teer. Apelsin och honung här ovan var riktigt nice! Innan det drack jag ett gediget japanskt grönt te på flaska, det var också fint.  _DSC2391_DSC2393image DOM SÄLJER 3D PRINTERS I ELEKTRONIKAFFÄRER, tillsammans med selfiesticks och 4K-tvs. Sverige komigen för fan. Bli lite coolare! image Alla är kära, Alltid!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.