18km Cat Ba National Park

Puuuuuh.
Svett.
Halt.
Vassa stenar.
Regn.
Djungel.
Blodiglar.
Myggor.

Över fem berg.

Men, naturen. Wao wao wao.

Vänta, sa jag svett? Nä jag glömde nog säga svett.

Svett.

Jag har aldrig varit så svettig. När det väl började regna gjorde det ingenting. Jag var redan dygnsur.

Men för mig som gillar att vandra så var drt ballt. Hade däremot hellre velat göra det själv eller med någon vän. Mycket trevligare att hålla sitt eget tempo liksom. Vi hade folk med sandaler…. SANDALER. Sen folk utan vatten… folk med linne och kortbyxor… de hade uppenbarligen inte kollat upp vad de gav sig in på. Eller i alla fall ännu mindre än jag. Jag visste inte att terrängen skulle vars så hård.

Men vi kom fram. Riktigt god mat i en by och därefter lite dopp i havet och båttur hem.

Imorn natt kommer jag bo på en båt, så då blir det ingen uppdatering 😉
image

image

image

image

image

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.