Cat Ba still

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Cat Ba avklarat 🙂
Jag ursäktar för bristen på förklaring till allt här. Kortfattat är Cat Ba en fantastisk trevlig ö där man lätt kommer sig till ro. Utsikterna från toppen av öns Kanonfort är galet fin och alla turer man kan ta runt ögrupperna i Lan Ha bay och Halong Bay är fantastiska.

Det känns konstigt att lämna Cat Ba. Jag började efter 5 nätter känna mig nästan lite hemma. Jag hade landat.

Hotellet var trevligt även om något djur hade byggt bo i min läskburk. Där får jag nog skylla mig själv 😉 Lite tystlåtna var familjen men det var nog för att engelskan inte var den bästa. Mangopankakan däremot. Den kan jag äta varje dag!

image

image

Vi får se hur denna strapats, buss + båt + buss kommer att gå. Tydligen är havet lite oroligt men det skulle vara lugnt innåt mot Haiphong/Hanoi. Om jag lyckas få tag i en taxi på busstationen blir också spännande. Sist jag var där såg jag inga alls och jag fick skuts på skoter dit. Men jag oroar mig inte. Det löser sig på nåt vis 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.