Myspluggfredag?!

Jag måste tacka Emy för att ha introducerat mig till det mysiga med kaffe!
Jag har fått nya perspektiv och fått upp ögonen (och näsan) för mysigt kaffe.
Jag har alltid sett kaffe endast som något man dricker för att komma upp på morgonen, för att orka med stress och för att motarbeta trötthet, helt enkelt något objektivt, brunt, tråkigt.
Ett stelt nödvändigt beroende för att orka med vardagen.

Jag kom hem idag och kände doften av kaffe och associerade genast det till något mysigt och bra! Jag satte på nytt kaffe, tog min sallad, satte mig i soffan med en filt och en kudde och började plugga.

Visst började dagen tungt med alldeles för långt sängliggande, men citronkaka och te till frukost hjälpte mig upp och på tunga ben tog jag mig till plugget där satt jag i några timmar. När det var dags att ta sig hem var det helt blött ute, det hade tydligen ösregnat, men inte på mig! Solen sken starkt och klart och gjorde mig glad och harmonisk!

Så kaffe, sol, regn, plugg och mys! Hjärtat mår bra 🙂

Vem hade anat att fredagsmys, ensam, kunde kombineras med plugg och vara något positivt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.