Helg?

Trevlig helg faktiskt, även om det bara varit plugg! Det är inte alltid man känner sig glad och nöjd med en helg av bara plugg faktiskt. Jag har gjort mitt bästa, vunnit lite pengar, vunnit lite kärlek och vunnit lite kunskap. Synd att man inte fått jobba på solbrännan bara.

Men det har ändå blivit lite filmtittande faktisk vilket jag kommer till senare. Jag har haft lite tankar om att uppdatera bloggen med filmer som jag sett de senaste två veckorna, men det har inte riktigt blivit av. Så jag gör ett litet försök nu, nämnvärda kan vara Happy Together och  Confessions of a Dangerous Mind vilka jag inte hade några förväntningar på alls och gick ifrån filmerna väldigt positivt överraskad.

Happy Together är en skön collegefilm från innan sådana blev populariserade (hipstervarning), den har en liten indie och glädjekänsla som man kan få av gamla musikaler! Jag blev lite kär i tjejen också! ♥
7/10 för en glad, ärlig film som inte försöker vara mer än vad den är.

Confessions of a Dangerous Mind däremot är en helt annan typ av film, jag vet inte riktigt vad som kan sägas annat än att storyn är fängslande och att den berättas på ett engagerande vis. Den kan också vara lite rå ibland, men det är lite kul att tänka på hur det faktiskt var på den tiden det utspelar sig (70-80 tal).
7/10 för en fängslande och intressant historia i en intressant epok.

Både väldigt sevärda!

Idag såg jag också The Last Samurai, på TV faktiskt! Jag kollar aldrig på TV annars, men nu när jag pluggat mycket har det varit nice med lite bakgrundsbrus. Men jag måste säga att reklam, det är något jag inte saknar! Av någon anledning är det just nu också 90% bilreklam. Trist! Men tillbaka till filmen då. Jag har visserligen sett den förut, men tydligen hade jag glömt mycket och antog att den var ganska dumklyschig, men jag kom nog ihåg lite fel. Skådespelarna är riktigt duktiga och storyn är fängslande. Man tänker nästan inte alls på att Tom Cruise är galen 🙂
8/10 för en bra produktion, bra skådespelare och mycket fängslande story som ger tankar om livet!

Nu orkar jag inte fixa några bilder… så det får bli denna som avslutar dagen!

Nu dags för kamomillte och ett riktigt avslut ♥

Och till Unibet säger jag Fuck to you! ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.