Gott och blandat från idag

Tankarna flyger och far (det är roligt för jag flög idag!) och den tanke som jag har just nu är om jag faktiskt ska byta till Chrome… det kanske är dags äntligen? Vi får se, jag ska testa lite mer.

Ja, vad har hänt idag då? Jag flög! Tredje gången gillt fick jag tandemflyga upp några hundra meter, bilder kommer upp imorgon :). Vädret var molningt men ändå väldigt varmt, så det var nice! Men usch vad jag var pinsam haha, jag som ville vara så jäkla duktig klantade mig vid landningen och satte mig på rumpan istället för att springa in i landningen 😀

Aja, sen blev det städning och dammning i hemmet och i datorn (inte skrivbordet i windows, utan fysiskt i datorn) idag, nu kan både jag och datorn andas lite bättre 😀 Jag har också suttit och klickat runt på massa youtubemusik, här är en dude som sjunger mycket ballare än vad man tror!

Och så har ni dagens tår! Jag har säkert postat den här nån gång förut, men den är i så fall värd en post till 🙂

 

TJOPP!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.