Ibland får man skämmas!

Jag vet inte om andra får sådana insikter, men ibland tänker jag på situationer som jag önskat att jag kunnat hantera annorlunda. Nu menar jag inte kärleksproblem eller sådant klyschigt utan situationer där jag inte presterat som jag velat och situationer som inte riktigt blev som jag hade tänkt mig. Några exempel kan vara dåliga arbetsintervjuer, dåliga presentationer, saker jag lovat att göra men inte gjort än, konversationer man haft där man i efterhand tänkt att man kanske verkade konstig, dum eller obildad o.s.v. Kanske beror det på att jag har höga krav på mig själv och alltid vill prestera mitt yttersta, jag vet inte, men jag skäms när jag känner att jag har gjort fel, verkat dum eller inte inte uppfyllt mina egna mål.

Det är inte en så stor grej, men jag tänker på det ibland, och har faktiskt tänkt på det lite mer den senaste veckan. Det är nog en indikator på att jag måste ta tag i saker bättre :). Jag ska nog vara tacksam för mina insikter helt enkelt! De för mig framåt!

“Imorgon” blev visst några dagar senare, inga bilder från min lyckade flygning har jag lagt upp!! Jag slänger upp de i en annan post som kommer över denna, jag får skämmas lite, hah! (see what I did there?)

Nu har också WordPress varit kasst och jag kan inte posta vanliga inlägg, så vi får se hur denna post ser ut! (nu kraschade Chrome också… har inte haft stor lycka med Chrome alls -_-)

 

Om vi ska prata film, och det ska vi! Så såg jag nyligen Horror of Dracula från 1958. Trailer säger faktiskt i princip allt, kvaliteten på filmen är ungefär lika hög som på trailern.
Klassiska “misstag” som jobbiga höga ljud och irriterande onödigt dramatisk intensiv musik är där. Men filmen är helt klart sevärd och det mycket på grund av Peter Cushing som lyfter filmen några steg.
Han är en av få osm faktiskt skådespelar bra i filmen, och lite synd är det att hans motspelare ibland är så usla att det blir lite pinsamt och man tycker synd om dem. Men de gör sitt bästa, det kan bland annat ses i trailer med minspelet från den kvinnliga vampyren 😉 ! Men annars gillar jag också dessa äldre vampyrfilmer då de behåller konceptet av att en vampyr är en vampyr, och inte något töntigt som springer runt i dagsljus.
Sammantaget blir det inte mycket mer än 5/10, dvs sevärd om man har intresset uppe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.