Into the skies

Det var väldigt varmt och molnigt och sämre väder var på väg in, men vi hann flyga!
Flygningen tog ca en kvart och nu i efterhand hade jag önskat att jag frågat om mer svängningar och liknande i luften, men jag tror de var stressade att få upp alla i luften som skulle upp den dagen så jag ville inte fråga om mer. Det får bli till nästa gång! Men det var skitballt, man ser nog att jag är glad på bilderna! 😀 Även utan glasögon såg jag faktiskt Globen (från Södertälje) och vi kom upp på ca 300m höjd. Det är faktiskt läskigt högt och man blir helt till sig, allt gick så fort och jag hann egentligen inte tänka klart på instruktionerna jag fick, så landningen blev en smärre pinsamhet då vi landade på rumpan och nästan på Zorbingbollen! Ok, jag hann tänka till, men jag lyckades ändå inte göra det jag tänkte på då jag trodde att det fanns mer tid inför landningen, men helt plötsligt, då jag trodde att vi kanske hade 10-20m kvar till marken så “BOM” landade vi… så det fick bli som det blev!

Jag är trött nu och min text är knasig, men det får vara!
Det blev lite extra bilder från brorsans Zorbing också 😉

2 thoughts on “Into the skies

    1. Tack ^^ Btw, jag la bilderna i fin ordning 😦 Men WordPress ville inte göra på samma vis så de kommer helt huller om buller, men men!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.