Bröllop

Innan vi går in på detaljer måste jag säga att det är dagar som dessa som man önskar att man faktiskt hade en fungerande kamera!

Först jobbar jag för länge, jag skulle tydligen ha halvdag men alla glömde bort det och jag råkade dra över lite.

Sen skulle jag hinna till bröllop… det är här problemen börjar. Jag ska ändå försöka hålla mig kort.

Jag skulle ta mig till Bellmansro på Djurgården. Vigseln började 17, men det visste jag att jag skulle missa. Så jag hade som mål att hinna till 18:30, då maten skulle börja komma fram.

En resa som skulle ta 30 minuter tog nästan 90 minuter! På vägen hindrades jag av fulla turister och tv-team som spelade in någon dokumentär om väktare, men kombinerat med mina egna turistmisstag och oplanerad ruttförändring av 7ans spårvagnslinje skapades det kaos.

  1. Fulla turister segade ner färden från centralen till djurgårdsbron, de tyckte att det var väldigt roligt att leka med biljettkontrollanten och ta extra god tid på sig vid av och påstigning, samtidigt var dom miljarder!
  2. När jag tog mig förbi dessa och spårvagnen fortsatte så svängde den av flera stationer innan och sket i att åka till slutstationen fast den skulle göra det!
  3. När jag lyckades hitta rätt och göra ett nytt försök glömde jag att man var tvungen att trycka på “stop” även i spårvagnar… sen när har jag behövt göra det liksom? Så jag åkte för långt.
  4. Det tredje försöket segades ner av det nämnda tv-teamet och väktarna. EN station innan skulle de spela in och göra massa grejer, härifrån kunde jag troligen gått men vågade inte bli nedsinkad av min oförmåga att hitta rätt, så jag väntade snällt!

Efter denna PÄRS lyckades jag äntligen ta mig till rätt ställe, Rosendals Trädgård, ett mycket fint ställe för den som vill äta vegetariskt, veganskt och ekologiskt!
Jag lyckades komma precis mellan vigseln och matdags så det blev inte så pinsamt :). Därefter rullade det på fint! Väldigt trevlig tillställning med blandad kompott av mingel och traditioner som man aldrig varit med om.

 
Jag hoppas att jag kan lägga upp en bild på tårtan, ska snoka fram den på facebook framöver (nu får det istället bli slumpmässiga “stock photos från trädgården :))” Den var riktigt god och vegansk, det var lite hela temat faktiskt, hälsosamt och veganskt 😉

Hemvägen däremot, jäklar vad skillnad det blev i timing, flyt och medvind! Mitt i natten och mörkret hittar jag fram till stationen och spårvagnen kommer efter en minut, jag kommer till tunnelbanan och samma visa här, tåget kommer inom en minut, jag kommer fram till busshållplatsen och återigen, bussen kommer inom en minut! Det har ALDRIG hänt att jag lyckats träffa så bra! Men rättvisan och karman slog tillbaka kanske?

Shit vad fin min undersida på foten är!

God natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.