Glad helg!

Det började med en ledig illamående fredag som jag inte pallade göra någonting på. Blev sängliggandes och spelade lite tv-spel (självklart). På lördagen däremot lyckades jag ta mig ut med Emy för att se på Pridefestivalens tåg! Det var nice! Jag har egentligen problem med stora folkmassor, men det kändes chill, allt var lugnt och väldigt städat (där vi var i alla fall). Alla var glada och solen sken (brände mig lite, det kanske syns på bilden ^^). Däremot var publiken lite för svensk och tyst, jag hade nog också förväntat mig mer utarbetade paradvagnar, men det var mer folk som gick i grupper eller åkte på lastbilsflak, vilket känns lite tråkigt! Men jag är jätteglad att jag såg det hela ♥

På kvällen bar det av till Kanans bangolf! Ett mysigt ställe med bad, camping och som nämnt, bangolf. För att vara bangolf så var banorna faktiskt roliga och några riktigt svåra! En bra blandning. Mellan varje bana fanns det mysiga rastplatser, “pit-stops” där vi satt och drack lite vin och öl! Vi spelade ända in på småtimmarna och det blev ganska mörkt. Det var då bilden över togs, fett glad var jag (och är!). Ännu senare blev det kortspel, “tecknet”, vilket jag hatar egentligen, men mitt lag vann så vi behövde inte bada! Men det ville jag göra ändå, så det gjorde vi. Vattnet var sjukt varmt, säkert 20 grader, det var varmare än i luften i alla fall.

På stället fanns det också gungor som var nice, vi tävlade i den olympiska grenen “gunghopp”, jag kom tvåa! Jag kom också två på bangolfen! JAG ÄR BÄST!

Ett par kallingar fattigare, stranden åt upp dem! Men det var det värt, nu ska jag nog ta och läsa min impulsköpta Bilbo!

HEJ!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.