2013 här kommer jag!

2013 började så bra som det kunde.
Vaknade upp och hade en mysig morgon med Emy, en kanna te och frukost.
Sånt händer inte ofta 🙂 Sen avslutade vi det vi börjat på, Tales from Earthsea! (8 Kastanjer av 10)

Tales From Earthsea

Detta efter ett nyår tillsammans med några av mina bästa vänner! Jag kunde nog inte önskat efter något mer 🙂

Hur har jag firat min födelsedag då? Pompa och ståt?
Well, jag tog det jäkligt lugnt imorse, åt frukost och chillade, tog mig iväg till jobbet (vilket faktiskt var skönt, inget ståhejgrattande och ingen sång! :), bra att vara lite ny) och på vägen köpte jag en 200-grammare och njöt av den samtidigt som jag skrapade lotterna jag fått av kära mamma. Det blev inte mycket vinst denna gång. Men jag tjänade ändå lite pengar idag, nämligen 12€ på Diablo 3 och 200kr på poker! Sen har det blivit pepparkakor, te och en hel del äldre Giant Bomb-videos. Det har inte blivit många telefonsamtal, men det blir väl så när man är gammal och gaggig som jag 😛 (Men jo, många grattis på FB! Modernt vet ni!)

Morgondagen är planerad, det blir att jobba och att kolla bilder på Irland 😀

Ireland county wicklow-derrybawn bridge

Sen kan ångensten börja på riktigt!

Nä, men det är lugnt, jag har ingen kris, jag har bara varit lite ledsen senaste veckorna tror jag. Problemet är att jag behöver påfyllning av energi på något sätt. Det känns som att om jag bara haft lite mer flyt så hade allt varit bra nu (d.v.s alla mina drömmar uppfyllda :)). Men man blir trött efter många misslyckade försök och nedtryckningar, det blir till slut svårt att köra sitt race och att komma på nya strategier.

Med det sagt, vi börjar om, vi letar ny ork och vi sköljer bort det gamla som drar ner oss!

Se framåt, se uppåt, dröm vidare och lek nya lekar. (Det är Majki!)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.