Årets sista försenade listor och dumheter!

Tänkte visa lite skoj listor, ni vet, sånt där man kan fastna på när man surfar omkring på interwebs. Tyckte några var skoj, så here goes: TV-serier som avslutats för tidigt. Noterbart här är Firefly! … !!!!! De andra struntar jag i 😀

firefly_wallpaper_1280x1024

Nästa är oftast pausade tillfällena i film, och kan säga att enda gången jag pausat för att se något lite extra spännande i en film är just i den film som ligger etta på listan! Basic Instinct, vad ska man säga, ung tonåring och inspelad film på VHS :D. Visst, man ser inte mycket, men för en ung grabb som inte hade internet så var det spännande!

Nästa lista är skådespelare som avböjt stora roller. Jag som inte har så stor koll på skådisar och bryr mig inte alls om skvaller tyckte det här var lite kul i alla fall! Speciellt så ser jag inte hur Sean Connery skulle passa i vare sig Sagan om Ringen eller The Matrix!

Rivendell

Apropå sagan om ringen (och The Hobbit) så har vi, inte en lista, men ändå skoj hur dedikerade folk kan bli till en Fantasy-värld.
Jag tror att jag tycker det är ballt! 😀

hobbit-house

Och till sist, inte heller en lista, men kanske det bästa som kommit från korea… sen Gangnam Style! Viss likhet finns 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.