I’m back baby!

Då har man besökt vårdcentralen för första gången på kanske 8 år. Jag är inte van med sjukdomar eller skador, så det var lite spännande. Som tur är var hela upplevelsen bra, alla deltagare i mitt äventyr var trevliga, hjälpsamma och förstående.

Jag har en känsla av att folk har en taktik när de går till vårdcentralen, att de “tvingar” fram sin vilja. Jag kan förstå det om man besökt flera vårdcentraler och kanske inte fått vettig hjälp. Men där är jag absolut inte än, jag försöker lita på de som är trevliga och inte ännu trötta på sina liv. Jag hoppas denna känsla får fortsätta, för inte fan är jag utbildad inom vård och jag vet inte bättre än de utbildade om sådant heller.

Låt mig få undvika de trötta puckona!

Nu blir det en Skyr och någon ny kaffesort ur vår automat 🙂

Röntg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.