Goodwill

Fler företag måste förstå att Goodwill är en av de bästa metoderna för att skapa förtroende hos kunder. Jag är (och förmodligen många andra) inte riktigt glada över att bli bemötta av robotar när vi är i kontakt med olika företag. Vi är helt enkelt inte redo för framtiden. Så under tiden vi blir det, ge oss mer av detta.

Goodwill

2 thoughts on “Goodwill

  1. Jag hatar företagens telefonsvarare där man får trassla sig igenom ett antal, ganska många, ibland obegripliga svarsalternativ med knapparna på telefonen (mobilen). Det är vad jag själv kallar för badwill. Förstår inte varför vi måste leva med detta.

    1. Jag håller helt med, det känns som att tanken är att du som ringer ska tröttna och lägga på innan du får någon att prata med.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.