Helg med vänner och mig själv

En hel lördag blev det tillsammans med kära vänner, de är fan grymma allihopa! Lite brädspel, lite käk, lite skitsnack, lite film, lite schlager och voila! En perfekt dag.

2013-03-09 21.07.54

Söndagen blev till en början inte lika perfekt, istället för att spendera tid med vänner (som planen hade varit) så tog jag hand om mig själv. Det blev serier, lite läsning, lite teckning (inget klart, jag kämpar men det blir dåligt!) och mycket sömn! Så kan det gå, men glad är jag för det, lite alone time är ofta bra 🙂

2013-03-10 21.03.47

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.