Parfym

Idag upplevde jag någonting nytt. Eller åtminstone någonting jag inte kommer ihåg att jag upplevt men som kan ha hänt länge sen. Den här lilla historian handlar om parfym och hur parfym brukar användas. För det jag förväntar mig när jag känner en parfymdoft från någon person ute på stan är att de har tagit alldeles för mycket.

Det är ganska ovanligt att man märker att folk har parfym, men när man märker det så luktar det helt enkelt för mycket och det blir istället motbjudande. Idag hände däremot någonting spännande, en tjej satte sig framför mig på bussen och hon hade parfym, men inte som jag nyligen förklarat utan istället väldigt behagligt, men ändå starkt. Det var en doft jag tyckte luktade gott, inte väldigt syntetiskt.

Jag funderade seriöst på att fråga henne vad det var för parfym, men innan jag fattade modet så gick hon av bussen. Jag kom så långt att ha en liten historia om varför jag ville fråga henne så att jag inte skulle verka vara ett creep.

Det var lite synd att jag inte vågade, man vet ju aldrig vad som kan hända eller hur reaktionen blir 🙂 Det var i alla fall spännande att för en gångs skull inte bli irriterad på parfymdoft, utan helt tvärtom.

När jag blir president på Mars så ska jag överväga att inte förbjuda parfym!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.