Tisdagens effort

Tisdagen blev också bra, kan man tänka sig!

Jobbet var inte alltför påfrestande, snarare för tråkigt. Men det kan också vara chill så att man hinner planera lite (och titta på dumma klipp). Annars fortskrider veckoplanen som den ska, allt går som på räls, jag har till och med smygbörjat på v.12. Jag har både idag och igår stått minst 3 timmar på jobbet. Woop!

Jag har också fortsatt med mitt vegetariska leverne, men jag har tyvärr inte tillagat något själv. Det blev mycket över från igår som jag tog till middag istället och till lunchen var jag ute och åt med Emy. Det blev en fin och mysig lunch!

Efter jobbet blev det lite vårstädning på datorn, det var lite spontant men välbehövligt. Jag tog nog bort ~10GB musik = SKÖNT! Det var en jäkla massa gammalt skit som jag aldrig kommer att lyssna på.

Lite träning har det blivit också, mina lyft börjar bli fler och fler, det är kul att man faktiskt märker framsteg.

Till slut blev det också en film, nämligen Judge Dredd, den från 1995. Jag ville se den då jag nyligen sett Dredd från 2012 och tänkte att det blir en enkel film att smälta en tisdagskväll. Samtidigt gillar jag att se lite äldre filmer faktiskt, då kan man ta filmerna i ett litet annat perspektiv och se om de håller i längden. Imorgon kommer lite tankar kring filmen upp där jag skriver vad jag tycker och hur jag jämför de två filmerna med varandra. Men kortfattat redan nu: 1995an är mycket bättre! 🙂

Nu är det dags att fixa min droppande kran och sova!

 

Tisdag: Done!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.