Tröttaste torsdagen

I flera avseenden faktiskt.

Förutom att jag varit väldigt trött så har jobbet varit ovanligt lugnt, vilket i sin tur skapar mer tristess och trötthet. Men jag tuffar på! Sen blev jag irriterad på musiken i min lokala butik, när fan fick de för sig att dra upp volymen och sätta på årets sämsta kanal NRJ? Total katastrof, jag vill ut ur butiken så fort som möjligt! På hemvägen glodde en unge lite för mycket på min mobil och lite för närgånget, han fick en rejäl evil eye (:)), fast jag kände mig lite dum efteråt.

Lite pinsam har dagen också varit, lite allmänt småtöntig har man varit med tjejerna… men men, sånt där ska vi inte tänka på allt för mycket 😀

Nu ska jag istället försöka få klart min recension, risken är bara att jag somnar, kl 23 är sent för Majk numera.

tired

Torsdag: Done!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.