Fredagskaffet

coffee

Idag har det varit en mer intensiv dag, det har ringt mycket och det har kommit förbi många med sina datorer. Problem att lösa helt enkelt. Men Majk har inte helt varit på 100% idag, det är som att jag vaknat på fel sida. Jag tänker längre på allt jag gör, jag gör små dumma misstag, jag säger lite fel ord när jag pratar, eller så kommer inte rätt ord fram helt enkelt.

Så för att råda bot på detta tog jag en kopp kaffe efter lunchen, men det har inte riktigt hjälpt, istället har jag blivit helt stissig och gör fortfarande samma dumma misstag. Det känns också som jag artificiellt har pumpat igång hjärtat så jag är på väg att få hjärtklappning, jag är liksom normalt väldigt avslappnad och lugn, men kaffe får igång mig lite för mycket, eller i alla fall det här kaffet, det var nog lite för starkt i kombination med mitt underliga sinnestillstånd.

Det är inte min bild ovan, men jävligt ball var den, samt att det faktiskt skulle kunnat vara min bakgrund på datorn, förutom att det inte skulle varit min dator, Mac är inte min grej 😀

Nu är dagen snart slut! Wooo!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.