Sömntåget

Har inte gått än och klockan är strax 02:00. Jag kunde inte somna och fick istället för mig att göra klart en teckning samtidigt som jag lyssnade på en podcast och ja, nu är jag trött. Men teckningen vill jag inte ladda upp än, det är lite menat som en present. Ganska nöjd blev jag ändå! Jag kan faktiskt inte ladda upp den heller, den här datorn vägrar ladda upp bilder på WordPress… :S Men i sinom tid! :). Jag har också lyckats skriva ner några av mina många galna drömmar, på morgnarna kommer jag ihåg flera stycken från natten innan… Det är inte så kul för drömmarna tar mer energi än jag önskar.

Annars ska ni checka denna: (Det går att länka bilder)

I can’t help but enjoy the irony that we, at one time, so were afraid that ‘Big Brother’ would find a way to track our every movement and know our every action. Well, we sure showed them, didn’t we?

Det var en av kommentarerna jag gillade till bilden! God natt!
Här hittar ni fler

2 thoughts on “Sömntåget

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.