Geounder: Dragon Falls Venezuela

Dragon Falls Venezuela

 

Om du just nu önskar att resa och se något fantastiskt. Åk till Venezuela! Eller så tar du en virtuell tur! Hörde jag Oculus Rift och geoturism? Nintendo kanske är något på spåren med sin WiiU-variant där man går på Louvren och ser konst i en virtuell värld. Jag har fått för mig att man kunde flyga runt med en flock fåglar och annat också… men jag kan inte riktigt minnas om det bara var en demo för att visa WiiUns möjligheter. Hur som haver! Här:  http://www.airpano.ru/files/Angel/2-2

“Dragon Falls is one of many near Angel Falls, all part of the intricate system of waterfalls that plunge from the flat-topped mountains called Tepuys or Tepuis: these rise a thousand meters from the Venezuelan jungle with extraordinary vertical cliffs. This waterfall has a plunge of about 300m, only about a third that of Angel Falls.

The Tepuys and their spectacular falls are found in Canaima National Park. The mountains themselves are sandstones from the world of Pangea. ” – The Earth Story

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.