I Lund en stund

Första gången i Lund blev en kortare visit än tänkt. Tåget var sent så inga tunga lunchplaner kunde genomföras. Jag landade och glad i hågen och i en ny stad spärrade jag upp ögonen. Jag var till och med redo att fråga någon om var man kunde få i sig lite mat.

Det skyltades till BK så jag gick dit men… det var ju lunchtid så det var fullt med småttingar, hittade en tom kiosk på annat håll istället å köpte en vegoburgare, den var ej mättande och ganska tråkig!

/life of majk on the road

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.