Majkis visdomsord #01

Folk är skräp.  Det gäller att inte fastna med samma människor för länge. Men det är viktigt att komma ihåg de som faktiskt är viktiga i ens liv. De som inte är falska med att de bryr sig. Det är väldigt lätt för folk att säga att de vill träffas, att de tycker om en och att de bryr sig. Men de är ofta bara ett socialt undermedvetet knep för att få folk att bry sig tillbaka. De som betyder nåt är de som ställer upp och de som faktiskt inte behöver säga att de vill, att de tycker om en, att de bryr sig. Det bara vet man på grund av deras handlingar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.