ROOSSIA

Idag har jag lärt mig att Rysslamd luktar rök och att all flygplatspersonal är bittra. Jag sitter nu vid min gate för nästa flight som går om ca 3 timmar.

image

Det jag hunnit uppleva av Ryssland hittills är att helikoptrar skyddar flygplatsen, att väldigt få flygbolag flyger här (95% av alla plan här är Aeroflot och då sitter jag på internationella delen), att de som jobbar här är bittra eller bara väldigt trötta och inte bryr sig, samt att det som sagt luktar rök.

Flighten hit gick fint, jag fick tre säten för mig själv, en helt ok macka, en äppeljos och en kopp te! Det satt fint då jag ej hann med mitt te hemma.

image

Under säkerhetsinformationen var det därmot någon som pratade väldigt högt på ryska, lite respektlöst tyckte jag. Efter showen stoppade jag i öronpropparna och chillade vidare.

Passkontrollen gick snabbt, de kollade på de första inpasserades pass, de kvarvarande brydde de sig inte mycket om. Jag hann knappt ta fram passet innan jag blev ok:ad att gå vidare. “POOOSH” sa hon till mig då jag inte fattade att jag själv skulle öppna grindarna, jag klagar ej! 😉 Dem enda jag hörde klaga var några svenska herrar som kallade alla idioter. Ja då kanake man inte blir så bra bemött. Usch för folk som förväntar sig lyxservice bara för att de är turister.

Well well, nu ska jag nog ta en promenad runt terminal 5 och se om jag kan hitta nåt skoj! Kanske besöka TGI Friday som finns här. De har en fin amerikansk astronaut på display.

Tjo!

One thought on “ROOSSIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.