Vietnam Dag 0

Jag konstruerade ett inlägg igår men det verkar ha kollapsat. Vi kör en uppdatering nu istället.

image

Med detta angenäma plan flögs jag från Shanghai till Ho Chi Minh City.
image

På flyget till Shanghai föresten åt jag den enda sushin på min resa 😉

Väl landad i Vietnam möttes jag av en handskriven lapp och två glada förare. De tog mig till hotellet samtidigt som de skrattade, stojade och skämtade. De vevade ner rutan och pekade och garvade åt en av deras kollegor. Kag garvade också, humor är kanske internationellt… eller i alla fall glädje som kommer utav skratt. Viktigt att notera är att bilen hade bälten, men det fanns ej någonstans att fästa dem, så jag tog armen omkring bältet och, ja, jag lever 😉

Nu sitter jag på mitt rum. Jag har ingen bra utsikt men det gör inget. Det finns luftkonditionering och bekvämligheter. Personalen är väldigt snälla och vill göra det bra för en. Nu är det ju också morgon, jag har fått i mig frukost och planerar att knata ut lite. Först mer vila!
image

image

image
Pleasant stay all the way with us!

Also, det gick bra med internetgrejer, i alla fall på der här hotellet 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.