Danang dag 0

image

Jorå, perrongen är rälsen 😀

image

Tack vare den snällaste människan nånsin fick jag en fantastisk start i Danang. Min nya bekantskap efter den 17h långa tågresan kunde inte varit bättre.

Un tog mig till ett lokalhak med lokalkäk, betalade taxin dit, betalade maten och försäkrade sig om att jag skulle hitta till mitt hotell. Jag skämms nästan för att få all denna snällhet. Men jag lovade henne att hon skulle bli behandlad lika väl i Sverige!!

Gott var det också. Det var fläskslices som man rullar i rispapper med olika färska kryddor och salladsgrejer. Det doppas i god stark sås. Om nom!

image

image

Det blev ett riktigt billigt hotell föresten, 15$ish per natt men riktigt bra värde för pengarna. Det var nog liiite för äventyrligt att gå hit. Det var längre än jag trode och gömt i en liten gränd. SVETT! Men efter att ha fått hjälp av en motorcykeltaxi insåg vi tillsammans att jag var 100 meter ifrån hotellet. Självklart lyckas jag stöka till det sekunden jag öppnade dörren till mitt rum.

image

Men så är det. Ny ska jag sova tidigt. Trött! Eller så kollar jag lite koreansk TV 😀

If you read this Un, know that you are a very very good person. I can only wish the best for you moving forward in your life!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.