Lugn lunch – Hoi An

Det blev en Wonton soup och vegetariska vårrullar. Lite blandat kinesiskt och vietnamesiskt.

image

image

Fin utsikt hade jag i alla fall. Förutom vattnet och några båtar så fanns där  några britter som connectade med varandra. Men där satt jag och njöt bara. Såg min första råtta och blev biten av en myra (sånt as…).

Efter lunchen letade jag lite souvenirer och gick runt i olika butiker och frågade pris på tshirtar å sånt. Det varierade mellan 200k vnd och 70k vnd. Det sistnämnda fick det bli 😀 Jag gillar inte att pruta så om nån säger ett galet pris väljer jag istället nåt annat. And so I did! Det absolut bästa jag köpte kan ha varit jätteklyshigt, men en turpeng med mitt tecken, en tiger blev det. Det köpte jag med glädje utan att pruta i en liten pagoda på den japanska bron dom har här. Det krävs nämligen lite inträde dit så då känner nog inte försäljaren att han behöver hustla en. Fast ja.. alla hustlers i denna stad var vänliga 😉

VIETNAM. SÅ. SNÄLLT.

Sen blev det bilfärd till Hue. Jag har bilder på färden men inte tillgängliga nu. Jag slutför nämligen detta inlägg på tåget till Hanoi 😉

Men sjukt ballt var det med dimmiga skogsbevuxna berg! … jag vill ha mer tid i Vietnam, jag vill till bergen och till balla nationalparker. Men nu i regnssäsongen är det nog bäst att göra som jag gjort. Stadshoppa 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.