Fågel

En fågel kom och chillade med mig imorse. Jag steg upp först av alla, satte mig på taket och insöp lugnet. En fågel funderade på vad jag höll på med. Vem var den superbleka, blonda smala människan?

Den satte sig på stolsarmen brevid mig och såg sig omrking i några minuter. När han insett att jag inte var så konstig  började han istället undersöka båten. Han tog några skutt på däck, några skutt på fören och en liten promenad på stegen upp till toppen av masten. Han vädrade vingarna, jag tog det som ett godmorgon och hejdå. Jag vinkade adjö till min nya vän.

image

Tyvärr fångades inte min nya vän på bild

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.