Allt är A-okej!

Inatt sov jag riktigt dåligt, även om jag var i sängs runt 00 så kunde jag inte somna på flera timmar.
Tankar  om allt tävlade om min uppmärksamhet: “Hur ska jag planera min resa till Riddarhyttan?”, “hur ska jag betala hyran i sommar?”, “hur ska jag lyckas somna ikväll?”, “hur blir folk attraherade av varandra?”, “hur ska jag planera min helg?”, “hur ska jag få bort tankarna?”, “vad gör isia/emy/stoffe/malin nu? ska jag smsa?”, “kan hjärtat sluta dunka!?”, “Nu är jag ju hungrig!”.

Totalt kaos styrde, hur mycket jag än försökte att lugna ner mig, så jag började kolla på film. Jag började se på Confessions of a dangerous mind, den verkade riktigt bra, men efter halva filmen blev jag riktigt trött och tänkte att nu borde jag kunna somna (samt att jag inte ville se klart på den själv) ! Men det gick inte.. och sådär höll det på. Jag kommer ihåg att jag såg att klockan var 04, och efter det fortsatte jag titta på lite videos, det jag kommer ihåg därefter är att klockan ringer vid 07, det struntade jag i och sov vidare!

Totalt blev det nog inte mer än ca 3 timmar sömn, det var tungt att stiga upp. Däremot plockade jag motivationshjälp från en video jag sett nyligen. En av mina favorit-internetpersonligheter pratade om sitt nya barn och hur lite sömn han hade fått de senaste två veckorna, han lyckades trots detta att göra allt han skulle, och mer därtill (som att posta videon)! Om folk klarar sån trötthet, då ska jag inte klaga över lite morgontrötthet.

Dagen fortsatte med en möte med min handledare för examensarbetet, det mötet var riktigt bra och jag har nu mer koll på allt jag behöver göra. Visst, det känns som om jag är fylld med papperstussar och idéer, men det löser sig, jag har nämligen istället för att (som oftast) bli körd i röven, faktiskt fått hjälp!

Även om jag var lite småtrött så blev dagen mycket mer produktiv än tidigare dagar, det kändes minst sagt skönt! Under lunchen fick jag sol och värme och en riktigt god kopp te med hibiskus och nypon. Efter plugget tog jag mig till pris-xtra för att handla lite grejer, närmare sagt en nagelfil, nagellack, toapapper å lite annat… men inte fan hade de ens en nagelsax! Däremot hade de ett riktigt gott te, citron, smultron och lite rom!! (OMNOM) Så det vägde upp det andra missödet.
Under tiden lyssnade jag på riktigt bra musik, bland annat denna som jag nu älskar!

När jag kom hem lagade jag mat: tonfisk, ägg, gräslök, tomat och lite kryddor, gott och matmålet avklarat för dagen 🙂

Kort och gott, dagen har varit helt ok!

Det enda som saknas är lite kramar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.