Glad helg!

Efter en vecka av hårt arbete och en slut kropp är jag nu återuppladdad för nästa vecka!

Helgen började med lite radio, skoj! Kul med trevliga reaktioner på det. Därefter blev det bio med Skyfall som får sju kastanjer av 10 möjliga!

Innan bion blev det lite käk på Sawabadeebaawaa (typ, rekommenderat för vettig mat snabbt mitt i smeten). Där lyckades jag glömma min väska vilket jag märkte först efter bion (!). Det gick däremot bra för någon hade lämnat in väskan till personalen! TACK! Lite hopp om mänskligheten finns det kanske? 🙂

Sjävla bioupplevelsen var bra, att se bio kl 13 på en lördag är nice, färre folk att bli irriterad på! Men… det lyckades jag med ändå, fick säga åt två killar bakom mig att sluta smaska. Att alla äter popcorn är inget nytt, det prasslar och har sig, men att smaska är kanske det värsta man kan göra! Även om man inte är på bio! Så jag vände mig om och sa “Det går att tugga med stängd mun”, svaret blev “va?!” De hade nog inte väntat sig någon som sa åt dem jag fick lite dåligt samvete med jag löste problemet i alla fall.

Aproppå smaska, det åker nog upp på min marslista som något som ska förbjudas!

Därefter blev det brädspel med polare, Atlantis Rising och 7 wonders till 01:30 på natten!
Vi som lag lyckades vinna på Atlantis Rising och på 7 Wonders lyckades jag vinna en gång utav 3. WOOP!

Nu ska jag skriva ner nattens dröm om min kamp mot en riktigt tjock kille beväpnad med en nallebjörn… (mardröm!). Jag mådde inte bra när jag vaknade, men får hoppas på bättre dröm inatt helt enkelt.

 

:TLDR:
God natt och trevlig ny vecka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.