Veckans fångst!

Nu tänkte jag ta mig tid att uppdatera med allt jag tänkt på den här veckan men som jag inte haft tid för, eller bara glömt bort!
(Jag kommer inte komma ihåg allt nu heller, men en del text ska jag nog allt få ihop)

Hela veckan jobbade jag 05:30-13:30, det kan ha bidragit till min allmäna seghet! Däremot har jag lyckats vara ganska aktiv på annat håll ändå. Tyvärr har jag inte lyckats träna mycket, men det har jag nu i helgen börjat med igen ;). Det blev bland annat 102 armhävningar till Brave som jag såg nyss med 3 goda vänner via Google + video chat, sånt är mysigt. Det är som att se film tillsammans, fastän ändå inte! Filmen då? 6/10, den är bra, men inte speciell alls, den är väldigt PK men också väldigt mysig. Den är riktigt bra för barnfamiljer.. och för de som gillar rödhåriga.

Jag har lyckats uppdatera bloggen lite, bland annat kan man nu hitta mitt nya dårskap “ljud man kan göra” som jag engentligen vill ha som en helt fristående blogg men i brist på engagemang så gör jag det här, vilket ändå blir fint! Check it out! (Fast just nu finns bara nummer 1 och utan beskrivning, men det kommer mera 😀 )

Veckans fångst (i bilder)


Världens ensamaste val :(, visserligen mår han bra, men han har simmat omkring ensam i årtionden!
Andromeda NASAs “Image of the day” Är inte att leka med! Alltid något bra!
Brädspel Online, Vi lirade och jag vann!
Världens coolaste sten. Det enda jag önskar mig i julklapp är den här stenen. Världens ballaste sten, skapad genom att en meteorit kolliderat med en himlakropp annan än jorden, samt mindre än jorden och därefter på något vis tagit sig hit!
Islgass på Antarktis, Isbergens sanna natur!
Solförmörkelse från Påskön
Solförmörkelse från Australien
Drakblodsträd, Några hundra mil utanför Yemens kust hittar man lite unika träd
Vit Knölval, Sjukt fin! Se videoklippet, gulligt att han är med alla andra 😀

Te
Jag måste köpa nytt te nu! Mitt lager börjar sina. Tackar My för marmeladteet jag fick som var utomordentligt gott. Alla på förra brädspelskvällen drack det och tyckte om det!

STUFF
Det blev mysig fika med en fin vän, fast med total hets och kaos innan. Det blev avskedsafterwork med jobbet, det blev (jul)middag på Ramen Ki Mama med många polare och det blev brädspel!
En bra vecka!

…Jag är så nöjd över att ha fixat frukosten tills imorn (Nybakat bröd med lite extra kakao! Wohoo) Samt tre matlådor! I AM READY!

Nu är jag trött, allt annat får falla bort!

God natt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.